test

Voor 15:00 besteld = Direct verzonden

Of plan zelf uw gewenste bezorgdatum

Green & Clean haardhout

Schoon stoken begint hier

Gratis verzending in België en NL

Wallonië en de Wadden uitgezonderd

Veilig bestellen en safe betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

Kachelhout kopen

Kachelhout gezocht? Lignaco is een ervaren en professioneel bedrijf met veel ervaring op de houtmarkt. Wij beschikken over veel kennis op het gebied van alle houtsoorten. Wij zijn gevestigd in Leuven en Nijmegen. Het hele jaar door is gemakkelijk en snel droog haardhout bij ons te bestellen. In onze webshop kunt u veilig bestellen en betalen. Heeft u een snelle vraag? Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp via het telefoonnummer: +31 (0)623 18 96 96. Kortom, voor al uw kachelhout zit u goed bij Lignaco!

Er zijn geen producten in deze categorie.

Kenmerken kachelhout

Lignaco is dé ideale partner op het gebied van gedroogd kachelhout. Wij staan voor prima kwaliteit en snelle bezorging. Dit merkt u direct als u het hout thuis ontvangt. Het hout is te onderscheiden in berkenhout, eikenhout, beukenhout en essenhout. De ene soort hout is meer geschikt voor kachels en het andere soort voor open haarden. Daarom is het belangrijk om de verschillende soorten kachelhout goed te vergelijken. Het is slim om op de volgende punten te letten bij de keuze van uw ideale kachelhout:

  • Hoe droog is het kachelhout? (<20% vocht is goed)
  • Is het hout los gestort of gestapeld? (gestapeld is dubbele hoeveelheid)
  • Wat is het formaat van de blokken? (25 cm lengte en 15 cm dikte is de richtlijn)
  • Wat is de manier van leveren?
  • Is de houtsoort geschikt voor uw kachel?


Online keuzehulp

Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om direct een keuze qua houtsoort te maken. In onze webshop vindt u een snelle en overzichtelijke keuzehulp. Bij de eerste stap vult u uw type haard of kachel in, het systeem filtert automatisch de geschikte houtsoorten naar de zoekresultaten. Daarnaast kan u aangeven hoeveel blokken u tegelijk wil stoken. U ziet daarna direct de beste soorten kachelhout op uw scherm. Deze kunnen ook weer geselecteerd worden op prijs en beoordeling.


Kachelhout: Lignaco is uw specialist!

Snel en gemakkelijk kachelhout online bestellen? Kies voor Lignaco als uw betrouwbare partner. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 9 uur ‘s ochtends tot 9 uur ‘s avonds. Heeft u vragen? Bel of app gerust op het volgende telefoonnummer: +31 (0)623 18 96 96.


Haardhout keuzehulp Inbouwhaard keuzehulp Openhaard keuzehulp Speksteenkachel keuzehulp


verzending in de benelux

Snelle levering, elke werkdag naar keuze

Het hele jaar droog haardhout

U komt geen seizoen zonder te staan

Veilig bestellen en betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd